Partnerek:

MSN letöltés

Skype letöltés

YouTube letöltés

Arany befektetés

Gitár, gitározás

Olimpia Stream
Olimpia Online
Londoni Olimpia Online közvetítés
Olimpia Online adás
Olimpia közvetítés
Olimpia közvetítés 2012


Szavazás:


YouTube Letöltő Programok (YouTube Letöltés)


Ezen az oldalon megtalálod a legprofibb YouTube letöltő szoftvereket.
YouTube Downloader HD 2.6

A legjobb ingyenes program, amit valaha YouTube videók letöltéséhez terveztek. HD (High definition) minőségű filmeket is leszedhetünk vele és egy lépésben azonnal konvertálhatjuk. Először válasszuk ki a kívánt minőséget, majd adjuk meg a letölteni kívánt videó URL címét, és a mentés helyét, ahova letölteni szeretnénk. Ezután a "Download" gombot megnyomva máris elindul a letöltés.
Kis méretű, könnyen kezelhető szoftver, nyugodt szívvel ajánljuk mindenkinek!

Letöltés itt!

YouTube letöltő

YouTube Downloader 3.5 (by BienneSoft)

Egy másik remek fejlesztés, mellyel nemcsak a YouTube-ról, hanem számos más népszerű oldalról is (pl. Ustream) szedhetünk le videókat jó minőségben.
Az alap változatért nem kell fizetni, a több funkciót tartalmazó PRO verzió pedig 20 euróért érhető el a készítő honlapjáról. Mi most az ingyenesen letölthető kiadást kínáljuk letöltésre.

Töltsd le most ingyen!

YouTube letöltő

YouTube-ból Mp3 (YouTube To MP3)

Ha csak a hangot kívánjuk lementeni egy videóról (pl. klipek esetében), arra is számos program áll rendelkezésünkre. Mi most az egyik legjobban használhatót, a Free YouTube to Mp3 convertert ajánljuk figyelmedbe. Működése gyors és egyszerű. Telepítés után a szoftver felső részébe illeszük be az átalakítani kívánt YouTube videó linkjét, középen adjuk meg az mp3 kívánt nevét, míg alul a konvertálás minőségét állíthatjuk be.

YouTube to MP3 letöltése itt


Fontos: ez a honlap nem tárol semmilyen jogsértő anyagot (mp3, film, stb.), kizárólag a legális letöltésekhez nyújt segítséget. A letöltött anyagokból tilos másolatokat készíteni!

Letöltés előtt mindenképp olvasd el a jogi irányelveket!